Välkommen till min webbplats! Jag är glad att få dela med mig av det värdefulla arbete jag utför som intuitiv executive coach. Med en bred erfarenhet och expertis är jag specialiserad på att vägleda företag, startups och entreprenörer på deras professionella resor.

Min coachingmetod är unik och kombinerar intuitiv vägledning med långsiktig professionell mentorering. Detta holistiska tillvägagångssätt säkerställer omfattande personlig och professionell utveckling för mina klienter. Under min karriär har jag haft förmånen att arbeta med ett stort antal företag och chefer, där jag hjälpt dem att övervinna utmaningar, identifiera möjligheter och maximera sitt potential.

Genom intuitiv coaching hjälper jag individer att upptäcka sina dolda styrkor, adressera begränsande övertygelser och använda sin intuition för att fatta kloka beslut och nå önskade resultat. Genom att integrera intuition i coachingprocessen tror jag att individer och företag kan komma åt sin inre visdom, fatta välgrundade beslut och uppleva större framgång och tillfredsställelse.

Förutom coaching har jag även omfattande erfarenhet av forskning och publicering inom områdena coaching, mentorskap och entreprenörskap. Med en akademisk bakgrund inom IMER (internationell migration och etniska relationer) och en specialisering inom coaching, mentorskap, entreprenörer och startups besitter jag en djup förståelse för de unika utmaningar och dynamik som företagare och chefer står inför.

Genom att kombinera min akademiska kunskap med min intuitiva förmåga erbjuder jag en ny synvinkel och tillvägagångssätt inom coaching. Mitt mål är att erbjuda en transformerande coachingupplevelse som går utöver traditionella metoder. Med mig som din coach kommer du dra nytta av min omfattande erfarenhet, förståelse för entreprenörsresan och förmågan att använda intuitiva insikter.

Jag uppmanar företag, chefer och entreprenörer att ta kontakt och utforska hur min intuitiva executive coaching kan stödja deras tillväxt, förbättra deras beslutsfattande och låsa upp deras fulla potential. Tillsammans kan vi skapa en väg till framgång och tillfredsställelse både på personlig och professionell nivå.

Jag ser fram emot att få koppla samman med er och påbörja denna transformerande resa tillsammans!

Kontakta Dr. Gabi med dina önskemål: hi@gabigal.com