đŸ’šđŸ„°
Hittade denna quote. Men hÄller inte helt  med. Ser att man behöver lÀra sig om sitt eget hjÀrta, om sin sjÀl dÄ behöver man inte skydda sig utan man fÄr istÀllet vÀlja vem man vill slÀppa in. Man kan inte bli sÄrad lÀngre dÄ man har lÀrt sig Àlska ovillkorligt och man Àlskar inte lÀngre för att fÄ bekrÀftelse, fÄ ego boost, kÀnna sig Àlskad men helt enkelt för att man Àlskar. DÄ har man hittat ovillkorlig kÀrlek för sig sjÀlv och man behöver alltsÄ inte den andra mÀnniska lÀngre. Man ser att allt det dÀr med att skydda sig Àr rÀdsla och en illusion av en sjÀl som har varit i mörkret och inte visste om sin egen kraft. Man trodde att mÀnniskor var helt Ätskilda men det Àr de inte. vi kommer frÄn samma medvetande. Det Àr alltsÄ en illusion all ilska, sorg, frustration och ego behov vi har haft nÀr vi inte kunnat se vilka vi egentligen Àr.
Resan dit kan bli lÄng. Men den kan ocksÄ förkortas.
Ja du trÀffar nÄgon. Du Àlskar. Den lÀmnar din vÀg. Du kan vÀlja lÄta den andra pÄverka din möjlighet att förverkliga ditt högsta potential igenom att bli sur eller sÄrad eller helt enkelt inse att du Àr vÀrd till att Àlskas och fortsÀtta Àlska oavsett om hen Àr dÀr eller ej. Du har gjort slut med nÄgon som sÄrat dig kan du tro att du Àr vittne eller kan du vara tacksam att du fick se hur mycket makt du egentligen har i ditt liv och att din lycka inte ligger hos nÄgon annan men i dig sjÀlv.
Ja du bryr dig om samhÀllsproblem och dina barn men kan inte pÄverka deras val kan du fortsÀtta vara i rÀdslan eller inse att du Àr fri och de Àr ocksÄ fri; sÄ fÄr man vÀlja livsvÀgen av störst kÀrlek frihet och lycka Àven om de vÀljer annat eller samhÀllet tÀnker pÄ annat sÀtt.
Din framtid bestÀms inte av andra men av din egen sjÀl. Det Àr den som pumpar livsenergi och den som ger dig möjlighet att andas. Lyssnar du inte pÄ den och lÀr dig dennes sprÄk kommer det bli en svÄr vÀg framÄt..
Följ med min resa o lÀs mina artiklar hÀr www.gabigal.se

boka tid o samtala med dig www.gabigal.se/Apply

 

lÀs min bok Divine Feminine: taking back your power www.gabigal.se

 

Menu
Translate »