Vid brådskande omständigheter i mänskligheten med pandemin och kaos är den endast utväg att välja en av de vägar:

1) att leva i rädsla

2) att leva i glädje och kärlek

Mer än 90% av mänskligheten går igenom en utrensningsprocess där ångest, rädslor, osäkert och tvivel tar mer plats eller kommer till ytan när man inte vet vad som händer och allt som sker utanför påverkar ens karriär, relationer och även hälsa. Så fort jag är Live på Facebook kopplar jag upp intuitivt och se massor med rädslor bakom själen som stoppar en från att gå framåt. Men framför allt gammalt skräp som kommer från en tid man inte ens kommer ihåg.

Att leva i glädje och kärlek är en process mot fullkomlighet som kan ta fler livstider men du kan börja och likaså bestämma dig för att det ska ske nu. Det tar inte mer en en sekund att påbörja förändringen i din energi. Men det tar också mod att våga vara dig själv helt och omfamna det du inte vem om dig själv, den oändliga delen av dig själv som du kanske inte vet så mycket. Om du har sett dig själv som denna persona som du har skapat av andras bekräftelse och mask man har kanske byggt med tiden för att hålla upp en profil, få mervärde, sälja, övertyga, känna dig värdefull, kommer du förmodligen komma till en punkt där allt detta behöver kastas och renoveras, för den största kärleken ligger bortom skalet.

Den första vägen, rädslan, är begränsande och gör att du inte kan se saker och ting tydligt. Den fungerar så att den används information från dina tidigare erfarenheter och misslyckande. Dessutom plockar den fram andra människors erfarenheter och misslyckande från vad som kallas ”evidens-baserade” approaches. Det blir alltså en kopia efter den andra av gammalt data baserade på erfarenheter, rädslor som inte går att applicera i de specifika vägar du har i ditt liv.
Allt du gör, ditt företag, ditt arbete, dina relationer och du hälsa speglar dig och ditt medvetande. Lever du av rädslan kommer du försöka analysera och rationella allt istället för att leva i den sanna ovillkorliga kärleken som finns inom dig. Denna kan enbart uppnås när du går bortom illusionen du har lärt dig om vad livet innebär; och alla måste och saker du har lärt dig du ska göra eller förhålla dig till andra.
Då kommer du leva utifrån den ovillkorliga kärleken, du släpper den villkorliga vägen, den vägen man måste vara försiktig annars kommer man hamna i ”samma” situationer som förr fast det inte finns samma händelse som speglade i då-tiden igen.
Så enkelt är inte lösningen i huvudet. Hela vårt samhälle är uppbyggt i huvudet. Men hjärnan är bara en instrument för ett större medvetande som leder, förändrar, skapar, väljer – du är skaparen. Du bär naturens hemligheter och svar; inom dig finns det tillgången till alla universella ting. Men det är inte förens du förstår hur man får tillgång till allt detta att du ska leda ditt liv på det sättet som alla andra gör och har lärt dig – samma sätt som kan begränsa din fullkomlighet, lösningar till ditt företag, beslutsfattande, framgångsrika relationer, romantisk kärlek och även din hälsa.

kram och trevlig helg,

Gabi Gal

författare/ medium/lärare

 

sugen på att gå djupare i dig själv och utforska allt detta? Titta på mina e-kurser www.gabigal.se 

du kan också ta den av min senaste bok där gratis

Menu
Translate »