Överlägg

New research – human technology

Nu avslöjar jag min forskning som har varit hemligt i många år.

Du kommer förstå vetenskapen av medicin på distans som vi utvecklar från andra sidan som kommer vara verkande på jorden men vill du vara en av de första som kommer ta detta vidare, registrera med kursen så du kan växa tillsammans.

Kursen ger dig möjlighet att ha egna klienter och även identifiera andra problem som har med både kroppen, energifält eller själen att göra, som t ex relationer. Vill du få certifiering finns det möjlighet för fördjupning.

Några saker som du kan åstadkomma med kunskapen vi lär ut:

-kommando av din kropps funktioner även om du har lärt dig att de är omedvetna och styrs av det parasympatiska nervsystemet
-Djupare förståelse för olika dimensioner och informationsöverföring mellan olika delar inom och utanför dig
-utveckla din telepati och förmåga att läsa av energier, och faktiskt påverka så du kan hjälpa andra ännu mer att lösa problemet.
-du behöver ingen merit från tidigare utan din vilja att göra detta
-du vill hjälpa dig själv och andra till bättre plats i livet
-du ska nå mycket längre än andra experter i världen för du kommer kunna veta vad problemet är för något och lösa det på en gång.

När du avancerar dina kunskaper tilllsammans kan du förändra materia även på distans. Det är avancerad Healing och går mycket snabbare, på millisekunder. Har fått se förändring även på akuta problem och ont på sekunder. Man behöver inte tillkalla någon guide eller utomstående själ och inte heller vara närvarande utan du kan jobba på distans och du kan programmera om personens kropp , sinne och själen.

För att detta är ett nytt system där man inte ens behöver bearbeta upplevelser på fler månader, år eller betala för flertal terapi samtal utan allt går fort så tar jag bara in rätt människor in i den avancerade delen.

Kursen är öppen nu för 10 elever. Du kan registrera dig direkt på Reconnect with your Light på https://lnkd.in/dR5VtGgS

Världen ska förändras, från hyper kontroll av vård och maskiner samt ingrepp till att vi kan faktiskt lösa våra problem från att bemästra vårt system. Brist på kunskapen i det gör att det blir de problem som finns.

Andra fördelar med kursen
-få stöd att läka trauma och nervsystemet.
-hantera stress
-släppa värk även om det är långvarig fysiskt eller känslomässig
-finns balans i dina empatiska gåvor för att faktiskt ta ledarrollen och göra skillnad i ditt och andras liv
-stärka din självkänsla och ditt själv förtroende så du verkligen känner att du kan arbeta med dina kvinnliga energier och nå mycket längre utan att behöva slitas, offra dig, känna dig utmattad eller inte älskad.

Bara 10 platser kvar, först till kvarn.
Språk : engelska.

Atlantis kommer tillbaka.

https://lnkd.in/dGWMN2vd

Vill du läsa mer om mission med mitt arbete www.ledarskaphub.se.

Läs gärna recensioner på ledarskaphub.se

Kram
Gabi Gal
Doktor/PhD holistisk medicin/medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *