Inför olika händelser, globala kriser och behovet för utveckling stänger företag eller så krävs det  nya idéer, förändringar, modeller, tekniker och nya sätt att göra eller implementera uppgifter och projekt. Nu är tiden inne när företag, ledare, VD, entreprenörer, chefer, chefer, tränare uppmanas att inte bara utveckla sina intuitiva förmågor utan att börja förstå sig själva, andra och företaget på ett universellt sätt …

Ett företag är ett energisystem som skapas med olika ändamål, för att skapa och generera värde  för befolkningen eller kunder, mervärde för själen, hjälpa andra människor med sina utvecklingsbehov och upplevelser. När något inte är i harmoni finns det en obalans i systemet – precis som i människokroppen. Att upptäcka dessa problem och förstå helheten är mycket viktigt för att ta nästa steg i tillväxten eller utvecklingen av en organisation, ett företag och de människor som är involverade i processen.

Läs mer om e-kurser här

Medial och andlig vägledning 

Jag vägleder människor intuitivt. Jag är klarsynt och har också en del kunskaper från denna värld, en bakgrund inom olika vetenskap och över tio års erfarenhet med ledarskap, start-ups, organisationsutveckling, rekrytering och personal. Under åren tycker jag ha funnit mig själv att hjälpa andra människor utvecklas eftersom det är också väldigt utvecklande för mig att se andra människor växa. Jag lär se mig själv och livet på annat sätt också när jag och andevärlden stöttar andra medmänniskor. Så jag är otrolig tacksam för min medial gåva eftersom det är en vin-vin situation fast på olika sätt. När jag får använda mina egna gåvor och verktyg för att hjälpa andra lösa problem, landa i sig själva, få tröst, hitta vägar, få insikter om sitt eget liv, finna glädje, arbeta fram sina mål och drömmar så blir jag också glad och känner mig väldigt nöjd att se hur andra hittar ljuset. Pga av detta har jag delvis lagt ner mina projektledarförmågor och istället arbetat mycket med ledarskapsutveckling men framför allt att hjälpa individer och framtida ledare utvecklas, hitta balans, hitta sig själva, förstå olika situationer och lösa problem. Under senaste åren har jag integrerat mina kunskaper i medicin och sjuksköterskebakgrund, som gör att jag ser nu människan i sin helhet. Jag ofta ser människans aura, tolkar och läser av komplex information och översätter det till mänskliga ord när jag pratar med dem via telefon eller konferens. Jag brukar ofta se bilder, form och signaler framför mig, skannar av människans undermedvetna, känner människans känsla, kommunicera också med andevärlden och andra själar som för budskap via röst, bilder, känslor, lukt… Men oftast så vet jag bara vad det handlar om.

Jag har ett intellektuellt sinne så jag kan översätta komplex information av det som händer till enkla ord och har en stark intuition att veta vad som pågår. När intuition kopplas med kunskap så kan man se och förstå enheten. Livet är en helhet. Det är människan som komplicerar det genom att dela livet i arbete, pengar, privatliv och hälsa. Allt är ihopkopplat och påverkar varandra.

Du kan boka mig för mejl eller medial vägledning direkt här  (Längst ner på sidan finns det en översättarknapp du kan översätta till svenskan om du inte förstår engelska). Jag svarar dig på svenska om du skriver eller vill tala svenska vid våra samtal. Men engelska är mitt huvud arbetarspråk. Som du ser här har jag många klienter som talar svenska med mig.

Intuitiv företagsrådgivning

Jag gör fjärr-intuitiv övervakning av företag och ledare, chefer, entreprenörer och projektledare, för personlig utveckling, själstillväxt, förstå hinder och lärande; coachning och företagsöverblick, och upptäcker problemområden, information som de flesta människor och andra typer av coachar eller konsulter inte kan se; om inte, mycket snabbare.

Vem jag jobbar med

Jag arbetar bara med kunder som jag tror gör skillnad i människors liv och som är anpassade till mina värderingar om integritet, ödmjukhet, delar erfarenheter, öppna för råd, engagerade i förändringar och förändringar i deras liv och deras företag. Jag kan avbryta partnerskapet från min sida om jag inser att dessa värderingar inte tillämpas. Min idealkund är den som förstå att vi är en enhet på jorden, du har gått igenom ett själsligt uppvaknande och du vill komma till nästa nivå – och ta din verksamhet med dig i utvecklingen. Du vill leva din största potential på jorden.

Boka ett möte och prata med mig för att diskutera eventuellt samarbete här

 

Intuitiv ledarutveckling (intuitivt ledarprogram – ledarskapskurs)

Jag hjälper ledare, chefer, projektledare, entreprenörer, CEOs att utveckla sina intuitiva, psykiska och mediala förmågor och förståelse för energier för att hjälpa sig själva och andra. Om du talar engelska är registreringen för programmet Intuitive Leadership Program Online (över hela världen, online) nu öppen (tryck på översättaren längst ner på sidan för att översätta innehållet)

Kontakta oss om du är intresserad av programmet på svenska contact@gabigal.se

Om du kommer från ett företag som har flera intressenter, kontakta oss för att växa tillsammans.

 

OBS. Jag tar enbart emot deltagare som kan förstå och växa med i den grad jag lär ut. Därför behöver jag kika på dina och deras energier innan. Vänligen skriv personens namn, plats och födelsedatum.

kram 🙂

 

Om mig

 

Läs om mig härintuition intuitive leadership course program spådam online psychic medium author

 

 

 

 

 

 

Gabi Gal

 

 

 

Menu
Translate »