Gårdagens budskap

No Comments
psychic medium healing tool reconnection realignment soul gabi gal psychic medium teacher spiritual course online healing

Dagens budskap 20200504 från min sida på Facebook.


Idag transformerar jag varenda atom, molekyl och upplevelse i kärlekens energi. Jag ser kärleken i allt. Jag bemöter alla människor med medkänsla och förståelse om att jag befinner mig i denna dualitet men jag hör inte här. Jag befinner mig här och transformera varenda erfarenhet och upplevelse på det sättet som min livsenergi vill (med)skapa.
Idag tillåter jag universell medvetande flöda igenom mig och dela detta med andra genom tankar, handlingar, ord, känsla. Jag tillåter mig uppleva den högsta vibration av kärlek och gjädje på planet jorden. Jag tillåter mitt ljus lysa starkt i varenda möte och rörelse i tid och rum.
Idag välkomnar jag medmänniskor och se kärleken i varenda tankesätt, känsla, ord, handling och vet att de befinner sig på olika resor och medvetande.
Idag välkomnar jag högre uppkoppling med källan och välkomnar mer ljus, som omvandlar de förutfattade meningar, missförstånd, det omedvetna. Idag är jag medveten av varenda ögonblick, i nuet.
Fullmåne bjuder dig till en större transformation. Att släppa energier från då-tiden, att läka din fysiskkropp, känslokropp, mentalkropp och dina andliga kroppar. Tillåt ljuset jag skickar genom universums hjärta här att flöda igenom dig och rensa, omvandla, släppa, integrera ny lärdom, information, healing, vibration så du man förverkliga ditt största potential här på jorden.
Hoppas du känner kärleken strömma till dig genom mig och universums hjärta. Om du vill sända tillbaka kärleken i kommentaren blir jag glad av det. Men det är ditt val. Du kan också skriva ner i kommentarsfältet någon/något du vill skicka healing och kärlek, och omvandla tillsammans det kollektiva medvetande här idag.
Kärleksfullt,
Gabi Gal 🌷

Previous Post
Dagens budskap – Kreativitet
Next Post
Rebirth with Isis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
Translate »