Lite om min resa

No Comments

Hej alla. Har postat lite här men denna gång tänkte jag dela lite mer om mig och min resa i detta liv.
Som barn var jag medial och skrev automatskrift utan att jag var medveten om skillnad mellan denna värld och andra sidan. Jag pratade med växter och djur. Men jag föddes i en familj som gjorde så gott de kunde men hade inte så mycket kunskap om medialitet.
Som barn visste jag redan att jag skulle flytta utomlands när jag blev stor. Jag föddes i Rio, Brasilien , storstad , längtade efter skogen jag såg i mina drömmar , där det var ett kallt klimat. Lärde mig fler språk som barn fort trots familjen och omgivningen var väldigt begränsad. Men en del inom mig ville bort. Jag räknade dagar faktiskt. Jag kände mig annorlunda och utanför ofta jag ville ge kärlek men kärleken togs inte emot eller speglade mig själv under livets gång. Jag stängde hjärtat då under en lång period för att älska fritt. Jag började ha en felaktig självbild då.
Svenskan kom till mig genom musik. Jag sjöng i stadskören och spelade teater i 10 år under barndomen. Hade många svenska kompisar på nätet som introducerade mig språket. Det var självklart att jag skulle lära mig svenska så jag gjorde det. Varje dag satt jag själv och lyssnade på svensk musik och svensk radio; försökte hitta böcker och lyssnade på inspelningar från mina kompisar. En del skickade böcker och material till mig via post.
Jag kunde välja att vara missbrukare men är tacksam för vissa förebilder som tog mig till utbildningsvärlden istället. Jag la musiken åt sidan under många år och istället kastade mig i studierna tills jag, redan i Sverige, började forska. Under forskningstiden kom kraschen inom mig, fick barn, dålig hälsa och upplevde verbalt våld i förhållandet som gjorde att jag tappade mig själv och försökte hitta svar. Kände
Mig inte
Ä Lycklig med mina val. Det känns som en krigare i själen och ger ofta inte upp. Detta har varit positivt men också utmaning ibland att släppa taget till något större. Så jag insåg att något behövde förändras om jag skulle bo kvar på jorden. Började gräva då i varenda detalj i mitt liv.
Jag återkopplade då med andevärlden och började leka tarot och orakelkort igen, något jag gjorde som barnlek. Det kom till mig igen kunskap om energier och kommunikation med andra sidan jag hade som barn. Då kom min släkt som är på andra sidan och började prata med mig, och ge mig stöd och vägledning. Jag skapade läkemedel genom att prata med växter. Det hjälpte mig under healingen och jag lärde mig mycket; bland annat att älska mig själv först och främst och skita i omgivningens krav och begär; att ha tillit till min intuition även om människor omkring kanske inte förstår vad jag håller på med; att förlåta alla och mig själv; att förlåta alla liv jag har haft där jag inte använde min makt på det sättet min själ ville; att ha mod att släppa in djupare själsliga relationer.
Det har varit tufft men jag förstår att min resa handlar mycket om healing och transformation, kommunikation med andevärlden. Jag har gått igenom och förlåtit alla från detta liv och alla liv inkl mig själv, och insett missförståndet i denna verklighet. För mig var det svårt att förstå varför ett barn upplever kaos omkring; vad det har gjort för fel. Jag har förstått nu källan bortom tid och rum. Jag började utforska mig i regressioner, där jag bland annat lämnade kroppen fler gånger. Alla svar för mig var bortom tid och rum. Jag hade svårt att förstå med det mänskliga jaget att jag har sysslat med läkekonster och medialitet fler tusenår. Jag började dyka i astrologi, lämnade forskningsvärlden till medicin och mediumskap. Jag utbildade mig inom energi medicin och började läsa sjuksköterskeutbildningen. Jag ville inte studera mer men andevärlden pekar hela tiden med ”handen” vad jag ska göra. I dagsläget är för mig att helt enkelt följa flödet och leva i nuet. Jag har överlämnat ledningen till själen och insåg, att när jag gjorde detta så började mitt liv flöda igen; jag blev ETT i mig. Jag började se enheten i allting.
Jag har träffat många själsfränden under åren som hjälpte mig komma ihåg vem jag är själsligt och mina rötter utanför jorden. Jag har förstått mer eller mindre varför jag kom tillbaka till planeten. Under åren har jag haft många möten astralt med kommittén och även med några av er. Och är tacksam för de många arkänglar som har följt med mig under livets gång.
Jag tillbringar mycket tid med egen reflektion och kärlekens energi. Köpte ett hus på landet utanför växjö och tillbringar mycket tid i stillhet, sjunger, men delar av den också med barn när jag är med dem och vänner.
Lärdomen har varit varje dag att gå bortom dualiteten och ha medkänsla med andra och mig själv. Framför allt att äga den gudinna jag är inombords och låta den ta plats fullt ut som den är. Detta har varit speciellt viktigt när jag har väglett andra som medium. Men jag har förstått att en del av min resa här handlar om att föra vidare urvisdom också.
Att gå bortom dualiteten och inse egenmakt att skapa, mer medveten denna gång. Att acceptera det som är och se bortom den fysiska. Att njuta av livet på jorden när det är här. Att inse att jag är mycket större än jag trodde jag var. Att äga min makt som skapare. Att omfamna kärlek och acceptera kärlek från allt och alla på det sättet de kan ge. Att älska fritt och när jag vill. Att se kärleken även i ilska, aggression, frustration och sorg från andra. Att ha medkänsla med det kollektiva och låta mitt ljus lysa ändå. Att acceptera universums hierarkier och att jag befinner mig på helt annan plan än många jag har träffat under livets gång men är glad av att nu får träffa fler som befinner sig på liknande planer. Och är glad av att kunna dela kärlek med ömsesidighet med dem som kan spegla den kärleken jag har inombords.
Jag har nog dykt i hela mörkret för att inse att man inte kan förlora något eller någon. Att saker och ting förändras i materian. Att man kan älska fritt för att det är vid hjärtat sanningen ligger. Och det är där man kan se bortom illusionen. Att nuet är det endast som finns. Att man kan påverka andra människors liv och omgivningen med tankenskraft. Att jag nu är medveten om subtila energier som kommer till mig från andra och kan vara öppen i kärlek och välja att plocka bort dem, transformera dem eller bygga vidare, medskapa.
Mitt liv har handlat mycket om ledarskap. Att först leda mig själv, mina energier; för att sedan leda andra med allt detta kan innebära. Det har varit skrämmande att göra det ibland. Men jag vet att jag också får vägledning uppifrån. Men att jag inte behöver göra mer än att vara mig själv och våga stå för det jag känner inom mig och vill säga, för det brukar alltid vara rätt. I detta har jag lärt mig tillit. Att gå bortom det mänskliga eftersom som människa lyssnade jag på andra, vad andra vill säga, efterfrågar och bekräftar men det är inte alltid så att andra förstå själva vad man går igenom. Ibland behöver man höra något helt annat. Jag har sett mig genom andra människors ögon. Jag har insett att lärdomen i detta liv har varit att se mig bortom andra människors ögon, att gå bortom dualiteten eftersom det inte alltid är så att man får det man har gjort eller konsekvens av ens handling (karma). Det kan vara något helt annat och helt annat syfte till varför olika energier kommer till medvetande. Man kan börja se då bortom karma.
Det sista jag vill dela här är att jag
Har haft telepatisk kommunikation med en själsfrände under dessa tre år som läser detta nog. Jag vill säga till dig att jag försöker ha mod att släppa in dig i mitt liv med allt detta kan innebära.
Kram från mig och tack för möjligheten att dela detta med er ❤️?????‍⚕️

Previous Post
Love between dimensions
Next Post
World changes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu
Translate »